LILIAN LEVER

Danmark, Damlark och Daskmarkska

Kategori: isac

Hej bloggen isac e i rummet! 
 
igår kl 09.30 ringde min pappa och ba hajol jag kmr ner till dig om typ 3 timmar o ja ba GÖM KNARKET OCH PENGARNA!!! nej så var det inte! de var jätte kul att han kom och vi åkte direkt till köpenhamn. 
jag skulle dock leda oss med gps och eftersom jag inte fattade hur en satte på ljudet var jag tvungen att säga till var vi skulle ta av, pappa tyckte jag var aldeless för dålig på att förvarna itid så vi körde fel mint 7 gånger på en rak motorväg (även om vi alla vet att det är pappa som inte kan köra bil). 
 
när vi väl var framme i köpenhamn strosade vi runt på sröööööuuuget och åt creps och var allment klyschiga. 
jag måste bara säga det, men det är så himla mkt snygga människor i danmark! asså typ så här hej jag har inte på mig en kostym utan jag har på mig en formsydd som sitter snyggt. jag har kammat hår och ser cool ut! och sen så cyklar ju alla fixie och de är ju coolt så jaja ville bara på peka de.
över huvutaget så destomoer jag är i danmark destor mer försvinner mitt hat mot danmark (det hatet är ju också baserat på ett inslag i tankesmedian för typ 5 år sen om vilket som är EUs sämsta land = danmark = var 5 dansk kan inte simma). men det är ju ett väldigt komplext land. typ att dom har en högerregering är jätte rasistiska, har högst skatt i välden och en najs miljöpolitik. 
det var iaf kul där. sen åkte vi hem til lund och åt sushi på samma resturang som både freja och klara ätit med sina föräldra på när dom varit här...?!!! 
 
samtidigt samma dag i lund kom clara på besök ända från göteborg! men jag träffade henne bara på kvällen så det får nån anna blogga om!! nu ska jag plugga och skriva en omtenta på en hemtenta som jag måste klara annars får jag inte godkänt i den här kursen och blir bankrutt. massa kramar och varsegod för alla åsikter om danmark!!