LILIAN LEVER

Ge oss HAT!!!

Kategori: allmänt, freja, isac

Hej.... Här sitter vi o skäms. Vi har nämligen fått vår första aningen negativa kommentar. Den handlar om att vi bloggar för sällan, kritik vi tar på stort allvar.

Vi ska säga er, kära läsare, varför vi inte bloggar så mkt. Jag och isac kollade nämligen på kissies video om hur man blir bloggkändis och hon sa att man 1. Skulle ta många outfitbilder (vilket vi gjort) 2. Inte skulle bli arg om man fick många hatkommentarer för att när man får hatkommentarer vet man att man börjar bli känd.

Vi får inga hatkommentarer. Detta e det stora problemet. Vi känner oss inte bekräftade att fortsätta denna skiten om ni inte ger oss lite madafucking hate!!!! Tror detta kan vara för att vi inte provocerar så mycket i bloggen så vi ska börja göra det nu. Nästa inlägg kommer att vara garanterat provocerande. 

Dessutom e d inte så jävla lätt o driva en blogg när man inte får några stålar för det.... Så om ni ser detta.... Vilket företag som helst.... (Gärna pågen/dafgårds/findus) vi gör vad som helst för pengar. Vi kan döpa om isac till Findus i förnamn till exempel, eller döpa om vårt kollektiv till lilla familjen dafgård. Japp egentligen gör vi vad som helst.

så snälla nu!!!!! Hata lite på oss. Skriv nåt elakt om att vi e fula elr nåt. Då vet vi att vi e älskade. PUSS